Skip to content

Dekbedden – donsdekens

In ons assortiment hebben wij diverse soorten dekbedden, gevuld met thermische vezels (synthetisch) of natuurlijk vezels zoals katoen of linnen (zomerdekbedden) en uiteraard wol en zelfs zijde, in alle mogelijke varianten.

Heb je een dekbed nodig dat regelmatig kan gewassen worden? Kies dan voor de synthetische versie, eventueel in een “vierseizoenen” uitvoering .

Geef je de voorkeur aan een zwaarder dekbed, dan hebben wij voor jou ons gamma in kasjmierwol, eventueel aangevuld met zijde.

Kies je voor een maximum aan comfort dan ga je voor zuivere dons. Onze donsdekens worden gevuld met 100 procent zuivere witte ganzendons. Het grote voordeel van zuivere ganzendons, zonder toegevoegde veertjes, is dat het dekbed zeer licht is en toch voldoende isoleert om zelfs bij temperaturen van – 15 ° Celsius met het raam open te slapen en, hoe vreemd het ook mag klinken, ook in de zomermaanden geeft deze kwaliteit een aangenaam klimaat. De zeer dicht geweven hoes in katoensatijn zorgt er tevens voor dat zelfs mensen met een allergie voor de huisstofmijt probleemloos onder onze donsdekens kunnen slapen!

 © Schramm

Donsservice

Breng je donsdeken bij ons binnen voor een onderhoudsbeurt:

  • Minimaal om de 5 jaar voor een wasbeurt en, indien nodig, bijvullen tot gewenste dikte
  • Indien nodig voor een nieuwe tijk (de inhoud van uw donsdeken wordt gerecupereerd, altijd voordeliger dan de aanschaf van een nieuw dekbed)
  • Eventuele kleine herstellingen

Dit geldt enkel voor dekbedden met dons of veertjes. Alle andere soorten breng je best naar een betrouwbare droogkuis. Let wel op het wasvoorschrift.

Onze merken

Bij Dams & Co vind je donsdekens van topmerken.

Meer weten?

Bezoek onze toonzaal of contacteer ons via telefoon of email.

Adres

Provinciebaan 60
2470 Retie

Telefoon

014 67 12 72

Email

info@damsencompany.com