Skip to content

Ergonomische kussens

 

Er is enorm veel geschreven over het belang van een goede, ergonomische matras. Helaas worden kussens vaak uit het oog verloren. Nochtans zorgt een kussen mee voor een goede slaaphouding en een verkwikkende nachtrust. Het moet de nek ondersteunen en helpt bij de ontlasting van de schouders. Een ergonomisch hoofdkussen is dus belangrijker dan je denkt. Kom eens langs en ontdek alle soorten kussens die in onze collectie zitten!

Een persoonlijk kussen

Elk hoofdkussen is persoonlijk. Het is afgestemd op de houding en lichaamsbouw van de slaper. Daarom zijn er zoveel verschillende vormen en hardheden. Verder zijn er meerdere vulmaterialen voor hoofdkussens, elk met hun eigen kenmerken: vochtregulerend, temperatuurregelend of allergiewerend.

Vergeet niet dat – net als een matras – het hoofdkussen geregeld moet vervangen worden. Wij raden aan om elke 3 jaar een nieuw hoofdkussen te kopen.

Om voor uw kussen de juiste keuze te kunnen bepalen geven wij u de mogelijkheid om al onze kussens gedurende een paar dagen thuis uit te testen . Het is belangrijk dat u uw kussen kiest in functie van uw bed en matras en niet willekeurig of impulsief omdat het misschien “lekker aanvoelt”.

Ontdek onze kussens

Wie een nieuw hoofdkussen zoekt, moet bij Dams & Co zijn:

Diverse soorten

Hard of zacht, groot of klein … wij hebben diverse soorten kussens. Voor elk bed en elke slaper is er een passend model.

Anti-allergie

Vaak last van allergieën? Wij hebben daarvoor aangepaste hoofdkussens in ons gamma, een anti-allergische kussenovertrek kan ook een oplossing bieden .

Kussenslopen

Geef je bed een stijlvolle look met onze trendy kussenslopen en dekbedovertrekken!

Meer weten?

Bezoek onze toonzaal of contacteer ons via telefoon of email.

Adres

Provinciebaan 60
2470 Retie

Telefoon

014 67 12 72

Email

info@damsencompany.com