Skip to content

Ontdek onze lattenbodems

Net zoals een gebouw stevige funderingen nodig heeft, heeft een bed een goede lattenbodem nodig. De lattenbodem is samen met de matras essentieel voor een goede slaapomgeving. Daarom worden ze best op elkaar afgestemd.

Wie op zoek is naar een lattenbodem met een aangepaste matras kan bij ons terecht. Slapers die graag lezen of TV kijken in bed, kunnen voor een elektrisch verstelbare lattenbodem opteren.

Kwaliteit eerst

Wie een goed resultaat wil, investeert best in kwaliteit. Daarom kiezen wij enkel voor lattenbodems van merken die hun kwaliteit keer op keer bewezen hebben, zoals Röwa. Het bedrijf kan rekenen op een jarenlange ervaring in het vervaardigen van lattenbodems van een technisch zeer hoog niveau. Een voorname troef binnen dit bedrijf is het familiale karakter, de oorspronkelijke eigenaars zijn nog steeds in het bedrijf aanwezig en behoeden het voor opslorping door een of andere groep of holding. Kwaliteit en service primeren boven dividenden.

Lattenbodem kopen?

Op zoek naar een lattenbodem? Wij kunnen je helpen:

Groot of klein

Lattenbodems van 80cm tot 160cm breedte in één deel kunnen wij u leveren, evenals lengtes tot standaard 220 cm . In de meeste gevallen is ook maatwerk tot op 1cm nauwkeurig mogelijk!

Vast of verstelbaar

In ons gamma zitten zowel vaste als elektrisch verstelbare lattenbodems.

Matras

Matras en lattenbodem in harmonie: wij zoeken graag de perfecte match.

Topkwaliteit

Onze hoogwaardige lattenbodems gaan probleemloos vele jaren mee.

Extra's

Hoofdkussens, hoeslakens … wij hebben veel meer dan lattenbodems.

Meer weten?

Bezoek onze toonzaal of contacteer ons via telefoon of email.

Adres

Provinciebaan 60
2470 Retie

Telefoon

014 67 12 72

Email

info@damsencompany.com