Skip to content

Welkom bij Dams & Co

Rechte rug, schouders naar achter, buik intrekken. Overdag waak je zelf over je houding en gezondheid. Maar wat gebeurt er zodra je jezelf overgeeft aan de slaap? Het is best mogelijk dat je gedurende de ganse nacht onbewust roofbouw pleegt op jouw lichaam. Verkeerd slapen is dan ook de oorzaak van veel gezondheidsproblemen. Iedere mens heeft specifieke eisen en noden op het vlak van slaapcomfort. Persoonlijk advies en begeleiding zijn daarom uiterst belangrijk. Wij, van Dams en Company, nemen daarom graag de tijd voor jou zodat je jezelf onbezorgd en ergonomisch verantwoord kan nestelen in de armen van Morpheus.

Onze toonzaal

Bezoek de toonzaal van onze slaapwinkel op de Provinciebaan 60, 2470 Retie. Daar ben je altijd welkom om inspiratie op te doen of slaapadvies te vragen. Onze winkel is open van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.30u en 12.00u & 13.00u en 18.00u. Op zaterdag zijn we tot 16.30u open. Op zondag, maandag en feestdagen zijn wij gesloten.

Aan de ingang van onze toonzaal vindt u nog steeds een automatische dispenser met ontsmettingsalcohol . U kan hier gebruik van maken om uw handen te ontsmetten . Het dragen van een mondmasker is niet meer verplicht .

De winkel zal uitzonderlijk gesloten zijn op zaterdag 27 en dinsdag 30 april !

Tijdens onze jaarlijkse vakantie zal de winkel gesloten zijn van 23 juli t/m 15 augustus .

Onze sterke punten

  1. Door onze jarenlange ervaring kunnen we doordacht advies geven om jouw nachtrust te verbeteren.
  2. We kiezen enkel merken met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
  3. Ons aanbod is enorm groot. Je vindt alles voor jouw bed onder één dak.
  4. Wij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends.