Skip to content

Tijd voor een nieuwe matras?

Er wordt aangeraden om een matras elke 10 jaar te vervangen. Op deze manier ben je zeker dat de ondersteuning optimaal is. Een matras is immers erg belangrijk, hij bepaalt in grote mate hoe goed (of hoe slecht) je slaapt. Wanneer je weet dat we gemiddeld ongeveer een derde van ons leven in bed doorbrengen, is de investering in een comfortabele matras geen overbodige luxe.

Voor een nieuwe matras kan je altijd bij ons terecht. Wij hebben een ruime selectie matrassen in diverse hardheden en comfortklassen, zelfs voor de meest veeleisende slaper.

© Picture by courtesy of Schramm

 © Schramm

Soorten matrassen

Polyether, koudschuim, latex, traagschuim (memory foam), pocketvering … er zijn verschillende soorten matrassen op de markt. Dat kan erg verwarrend zijn voor iemand die een nieuwe matras wil kopen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, want wij helpen je graag bij de selectie van de perfecte matras.

Omdat het proefliggen erg belangrijk is, raden wij aan om een bezoekje te brengen aan onze toonzaal. Zo kan je ter plaatse de verschillende matrassoorten testen en – met behulp van ons advies – het juiste model kiezen.

Daarom kies je voor ons

Er zijn verschillende redenen om een nieuwe matras bij Dams & Co te kopen:

1 of 2 personen

Bij ons vind je een- en tweepersoonsmatrassen in diverse breedtes. Er is voor ieder wat wils.

Hard of zacht

Hard, zacht of iets tussenin? Er zijn allerlei hardheden om uit te kiezen.

Professioneel advies

Met onze hulp vind je de juiste matras voor jouw slaaphouding en lichaam.

Te warm?

Snel te warm in bed? Of te koud? Een andere matras kan helpen.

Voor elk budget

België is van oudsher het land bij uitstek waar goede matrassen vervaardigd worden, matrassen behoren tot de betere exportproducten naar al de ons omringende landen. Ooit waren er in ons land meer dan 100 matrassenfabrikanten, bijna “op elke hoek van de straat” was er wel iemand die zich in een kleine werkplaats bezighield met het vervaardigen van matrassen. Onze collectie matrassen is gebaseerd op deze ambachtelijke kennis en ervaring.

Vele extra's

Als slaapwinkel kunnen wij allerlei extra’s aanbieden, zoals lattenbodems, dekbedovertrekken, …

Meer weten?

Bezoek onze toonzaal of contacteer ons via telefoon of email.

Adres

Provinciebaan 60
2470 Retie

Telefoon

014 67 12 72

Email

info@damsencompany.com